CUM VAND ?

Numai Societatile Comerciale pot vinde prin intermediul www.cartuse-ieftine.ro

Cartuse-ieftine.ro comercializeaza surplus de consumabile, toate brandurile pentru copiatoare, imprimante, fax si din acest considerent preturile noastre sunt cu cel putin 30% sub nivelul pretului de piata. Daca aveti consumabile in exces (cu lipsa de miscare), daca echipamentele s-au stricat si nu mai puteti folosi, noi avem solutia.
Transforma consumabilele in cash instant >>

Pasul 1.
Completati formularul de inscriere pe site cu datele firmei si adresa de mail unde va putem contacta. Dupa inscrierea pe site, accesati in partea dreapta : Adauga Oferta . In campul de cautare va rugam sa tastati modelul cartusului sau modelul imprimantei. Alegeti din lista de propuneri, cartusul dvs.Daca nu ati gasit in lista de sugestii puteti adauga/propune un produs nou.
Am nevoie de ajutor ? >>

 
Pasul 2.
Asteptati aprobarea produselor spre vanzare. Pentru a vinde produsele cat mai repede va sfatuim sa alegeti pretul apropiat de pretul recomandat de noi. Pretul recomandat reprezinta pretul cu care am vandut ultima data acelasi produs. Pretul este in euro, dar se face conversia(curs BNR) automat.
Am nevoie de ajutor ? >>

 
Pasul 3.
Imediat ce primim o solicitare pentru produsul dvs. va vom anunta pe email. Desemenea un coleg de la aprovizionare va va contacta pentru a stabili datele de livrare. In cazul in care produsul este neconform il vom livra inapoi pe cheltuiala dvs. (ramburs = 4 x costul transportului). Dupa ce incasam contravaloarea produsului va facem plata in contul dvs.
Am nevoie de ajutor ? >>

 
Pasul 4.
Plata produselor se va face numai in contul bancar pe care l-ati introdus la inregistrarea pe site. Nu se accepta trimiterea produselor ramburs deoarece dorim sa verificam starea de fapt a acestora (conform descrierilor dumneavoastra).
Am nevoie de ajutor ? >>

De retinut !

In cazul in care produsele trimise sunt neconforme (exemplu: produse expirate, desfacute, cartuse compatibile trecute ca si originale) vom returna acele produse ramburs catre dvs., rambursul reprezentand de 4(patru) ori valoarea transportului. Vor fi acceptate cutiile desfacute, produse compatibile, produse expirate, daca acestea sunt trecute ca si observatii, astfel incat utilizatorul final sa fie informat . Mival Group poate decide in anumite situatii excluderea tuturor produselor unui partener si blocarea acestuia la folosirea site-ului, in cazul in care intervin probleme repetate cu acesta.

Utilizator

Email:

Password:

Recuperare parola Inscriere