CUM CUMPAR ?
Cartuse-ieftine.ro comercializeaza surplus de consumabile, toate brandurile pentru copiatoare, imprimante, fax si din acest considerent preturile noastre sunt cu cel putin 30% sub nivelul pretului de piata. Preturile afisate pe site sunt destinate vinzarilor online . Daca anumite produse va intereseaza sunteti binevenit sa creati o lista cu cantitatea dorita, iar noi va contactam si discutam detaliile vis-a-vis de pret. Suntem flexibili si deasemenea acceptam sa propuneti un pret la produsele care va intereseaza. Nu suntem un angrosist obisnuit cu preturi standard de aceea suntem deschisi sa negociem pretul pina la nivelul dorit de dumneavoastra, ceea ce cu siguranta o sa asigure un extra profit companiei dumneavoastra. Daca aveti anumite neclaritati sunteti binevenit sa ne contactati pe e-mail.
Cumpara consumabile cu 30% mai ieftine


Pasul 1.
Completati formularul de inscriere pe site cu datele firmei si adresa de mail unde va putem contacta.

Am nevoie de ajutor ? >>

Pasul 2.
Dupa inscrierea pe site, accesati : Home . Cautati in lista cartusul dorit. Selectati cantitatea. Cand ati finalizat comanda dati click pe finalizare comanda . Imediat va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare.

Am nevoie de ajutor ? >>

Pasul 3.
In cazul in care nu gasiti produsul care va intereseaza va puteti seta o alerta pentru un anumit tip de cartus sau pentru o anumita marca(brand). Astfel va vom putea tine la curent imediat ce produsul cautat de dvs. este disponibil.

Am nevoie de ajutor ? >>

Utilizator

Email:

Password:

Recuperare parola Inscriere